Menu

Kids

 

POWERFUL & ELEGANT

Op locatie

Wij shooten ook op locatie
lenteshorts
unieke belichting

Studio

Jullie zijn van harte welkom

Frisse, sprankelende foto’s van uw kind(eren). Een spontane lach, mooie serieuze blik en de liefde tussen u met elkaar als gezin. Wij leggen dit met volle overgave voor u vast.

DIT KAN BIJ ONS OP TWEE MANIEREN

  • De fotoshoot wordt gedaan op een locatie naar keuze. Denk bij een buitenlocatie aan bijvoorbeeld een mooi park, het bos, strand, in de stad, noem maar op! U maakt bijvoorbeeld een relaxte wandeling op de afgesproken locatie en ondertussen maken wij de foto’s.
  • De fotoshoot wordt gedaan bij ons in de Fotostudio aan de Iepenlaan 7 te Sneek. Wij hebben verschillende achtergronden en diverse accessoires die als basis kunnen dienen voor de fotosessie. Op basis van uw wensen zetten wij de gepaste achtergronden en props in tijdens de fotoshoot.

Wij geven er de voorkeur aan om de fotosessie zo spontaan mogelijk te laten verlopen. De ervaring leert echter dat wat oudere kinderen af en toe een aanwijzing kunnen gebruiken. Dit doen wij met zoveel enthousiasme dat het plezier van de gezichten van de kinderen te lezen valt. En dat ziet u terug op de stralende foto’s!

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor de fotografie van uw kinderen of kleinkinderen? Neemt u gerust vrijblijvend contact op. Dit kan via het contactformulier op deze site of via de mail info@jannablomfotografie.com

Meer weten?

Of boeken?

Neem contact op