Menu

GEzinnen en groepen

Studio & op locatie

moeder natuur

Buitenshoots

Zon, zee & strand of toch Bos
unieke belichting

Studio

Jullie zijn van harte welkom

Ik houdt van gezinsfotografie. De liefde, emotie en puurheid van de kinderen, maar ook de emoties die de kinderen oproepen bij hun ouders, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. In de afgelopen jaren heb ik heel wat gezinnen mogen vastleggen. Elke keer is anders en daarmee even spannend als de aller eerste foto’s die ik ooit voor een gezin maakte. Steeds weer als mijn foto’s met emoties worden ontvangen realiseer ik mij hoe heerlijk mijn vak is.

IN WELKE VORMEN IS GEZINSFOTOGRAFIE BIJ JANNA BLOM FOTOGRAFIE MOGELIJK?

  • BUITENSHOOT: Bij een buitenshoot gaat het vooral om spontane lifestyle shoots. De spontane foto’s geven een ontspannen indruk. Gaat het om een hele grote groep dan is een buitenshoot het meest geschikt.
  • STUDIOFOTGRAFIE: Afhankelijk van uw wensen werken wij in de fotostudio met verschillende achtergronden. Geeft u de voorkeur aan een klassieke uitstraling, dan is bijvoorbeeld een zwarte achtergrond heel geschikt. Heeft u liever een frissere uitstraling, dan is een witte achtergrond een aanrader.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor de fotografie van uw gezin? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op deze site of via de mail info@jannablomfotografie.com.

Meer weten?

Of boeken?

Neem contact op