GEzinnen en groepen

Studio & op locatie

moeder natuur

Buitenshoots

Zon, zee & strand of toch Bos
unieke belichting

Studio

Jullie zijn van harte welkom

Janna houdt van gezinsfotografie. De liefde, emotie en puurheid van de kinderen, maar ook de emoties die de kinderen oproepen bij hun ouders, daar gaat haar hart sneller van kloppen. In de afgelopen jaren heeft Janna heel wat gezinnen mogen vastleggen. Elke keer is anders en daarmee even spannend als de aller eerste foto’s die zij ooit voor een gezin maakte. Steeds weer als haar foto’s met emoties worden ontvangen realiseert Janna zich hoe heerlijk haar vak is.

IN WELKE VORMEN IS GEZINSFOTOGRAFIE BIJ JANNA BLOM FOTOGRAFIE MOGELIJK?

  • BUITENSHOOT: Bij een buitenshoot gaat het vooral om spontane lifestyle shoots. De spontane foto’s geven een ontspannen indruk. Gaat het om een hele grote groep dan is een buitenshoot het meest geschikt.
  • STUDIOFOTGRAFIE: Afhankelijk van uw wensen ten aanzien van de foto’s werkt Janna Blom in haar fotostudio met verschillende achtergronden. Geeft u de voorkeur aan een klassieke uitstraling, dan is bijvoorbeeld een zwarte achtergrond heel geschikt. Heeft u liever een frissere uitstraling, dan is een witte achtergrond een aanrader.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor de fotografie van uw gezin? Neemt u gerust vrijblijvend contact op met Janna Blom. Dit kan via het contactformulier op deze site of via de mail info@jannablomfotografie.com.

Meer weten?

Of boeken?

Neem contact op