Fotoshoots

Op zoek naar een professionele fotograaf  in de regio Sneek, Leeuwarden, Bolsward of Heerenveen? Bij Janna Blom Fotografie  is véél mogelijk. Denk hierbij aan een fotoshoot met het gezin, een familieshoot, een newbornshoot of een bruidsreportage. De fotoshoot of reportages vinden in de buitenlucht of bij Janna in haar studio plaats. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit uit gaat. Ook kan Janna bij u op locatie komen. Als fotograaf weet Janna de meest sfeervolle plekjes, ook bij u in de buurt. Of u nu kiest voor portretfotografie, groepsfoto’s, een familiefoto of iets anders; ze haalt alles uit de kast om u de fotoshoot te geven die bij u past. Janna luistert naar de persoon die voor haar staat en kijkt hoe zij deze het beste neer kan zetten. Hierdoor worden al haar foto’s uniek.

Wil je graag een fotoshoot in Janna haar fotostudio dan kun je kiezen uit verschillende achtergronden, accessoires en props. Props en accessoires kan Janna ook meenemen naar een buitenlocatie. Geef dit van te voren aan en Janna kijk dan naar de mogelijkheden. Mocht het weer niet meezitten maar wil je toch graag een buitenshoot, dan verplaatst Janna de shoot naar een andere dag of tijdstip. Indien je toch die dag de shoot door wilt laten gaan, kunnen jullie er nog altijd voor kiezen om alsnog naar de studio van Janna te gaan.

Onderstaand overzicht is een greep uit de mogelijkheden die Janna biedt. Opvallend is dat alle foto’s zo afwijken qua sfeer en emotie, dat het lijkt of iedere foto zijn eigen verhaal vertelt.

Spreekt deze persoonlijke fotografie ook u tot de verbeelding? Mail of bel Janna gerust om uw wensen te bespreken.

bevalling

Bevalling & Keizersnede

Zwangerschap

Newborn

Kids

Cakesmash

Portret

Familie & Groepen

Boudoir

VRagen of boeken?

Neem contact met ons op!

Contact opnemen