Menu

Bruidsfotografie

Werkwijze

Kennismakingsgesprek :

Voor het kennismakingsgesprek nodigen wij jullie graag uit in onze studio. Liever op bekend terrein kennismaken? Geen probleem, wij komen graag bij u langs. Onder het genot van een kopje koffie/thee of fris kunnen jullie ons portfolio bekijken, zodat jullie een goede indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is op jullie trouwdag. Wij zullen uitgebreid de tijd nemen om jullie wensen te bespreken en stil te staan bij zaken als locaties van de reportage en het feest, het soort foto’s dat jullie voor ogen hebben en de duur van onze aanwezigheid.

Daarnaast zullen wij de verschillende types en soorten trouwalbums de revue laten passeren, zodat ook deze perfect bij jullie wensen aansluit.

Prijsopgave

Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen wij indien gewenst gelijk een offerte opmaken, passend bij jullie wensen en ideeën. Deze krijgen jullie gelijk mee, samen met alle informatie.

Opdrachtbevestiging

Wanneer jullie akkoord gaan met de prijsopgave stellen wij een opdrachtbevestiging op met daarin een samenvatting van alle gemaakte afspraken en de bijbehorende kosten. Wij vragen op dat moment ook een aanbetaling van 250 Euro. Na het voldoen van deze aanbetaling is jullie boeking officieel.

Tussentijds contact :

Tussen de officiële boeking en jullie huwelijk zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen. Tevens zullen wij enkele dagen voor de bruiloft nog een keer contact met jullie opnemen om eventuele last-minute veranderingen in de planning bespreken.

De dag na jullie huwelijk:

Jullie ontvangen de dag na jullie huwelijk een aantal bewerkte foto’s met logo. Deze foto’s mogen jullie indien gewenst op social media delen met vrienden en familie.

Daarna zullen wij de resterende foto’s bewerken en tijdens een nieuw gemaakte afspraak aan jullie overhandigen op Usb in een mooie handgemaakte bewaarbox. 

Indien hierna een trouwboek gewenst is, zullen wij deze in goed overleg met jullie, voor jullie samenstellen.

Meer weten of graag een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan snel contact op!

 

Binnenkort trouwen?

Neem contact met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

contact