Bruidsfotografie

Werkwijze

Kennismakingsgesprek :

Voor het kennismakingsgesprek nodigt Janna jullie graag uit in haar studio. Onder het genot van een kopje koffie/thee of fris kunnen jullie haar portfolio bekijken, zodat jullie een goede indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is op jullie trouwdag. Janna zal uitgebreid te tijd nemen om jullie wensen te bespreken en zullen jullie stil staan bij zaken als de locaties van de reportage en het feest, het soort foto’s dat jullie voor ogen hebben en de duur van haar aanwezigheid.

Daarnaast zal Janna de verschillende types en soorten trouwalbums de revue laten passeren, zodat ook deze perfect bij jullie wensen aansluit.

Prijsopgave

Tijdens het kennismakingsgesprek kan Janna indien gewenst gelijk een offerte opmaken, passend bij jullie wensen en ideeën. Deze krijgen jullie gelijk mee, samen met alle informatie.

Opdrachtbevestiging

Wanneer jullie akkoord gaan met de prijsopgave stelt Janna een opdrachtbevestiging op met daarin een samenvatting van alle gemaakte afspraken en de bijbehorende kosten. Janna vraagt op dat moment ook een aanbetaling van 250 Euro. Na het voldoen van deze aanbetaling is jullie boeking officieel.

Tussentijds contact :

Tussen de officiële boeking en jullie huwelijk is Janna altijd bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen. Tevens zal Janna enkele dagen voor de bruiloft nog een keer contact met jullie opnemen om eventuele last-minute veranderingen in de planning bespreken.

De dag na jullie huwelijk:

Jullie ontvangen de dag na jullie huwelijk een aantal bewerkte foto’s met logo. Deze foto’s mogen jullie indien gewenst op social media delen met vrienden en familie.

 

 

Binnenkort trouwen?

Neem contact met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

contact