Menu

Boudoir

 

POWERFUL & ELEGANT

Op locatie

Hotel
Sensueel & Stylisch

Studio

Keuze in achtergrond

Een Boudoirfoto is een stijlvolle foto in een zachte sfeer waar sensualiteit vanaf straalt. De intieme artistieke foto’s worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Dames laten de foto’s maken als Valentijnscadeau voor hun partners, aanstaande bruidjes voor de bruidegom de nacht voor een huwelijk of als sfeervolle decoratie in de slaapkamer.

Wij zullen er alles aan doen om u op uw gemak te stellen. Wij zullen u begeleiden zo dat u de mooiste resultaten uit uw fotosessie haalt en met veel plezier terugkijkt op een bijzondere belevenis.
U bepaalt uw wensen en grenzen en wij bewaken het artistieke gehalte van de fotografie. Stijl en een zachte sfeer zijn daarbij voor ons heel belangrijke criteria.

Volgens ons is iedere vrouw geschikt voor een boudoirshoot. Ongeacht leeftijd, lichaamsvorm, huidskleur of uiterlijk. Dat het spannend is, dat onderstrepen wij meteen. Wij vergelijken het zelf met een eerste duik van de duikplank. Het begint met knikkende knieën en eindigt met een boost voor het ego.

Wilt u meer weten of eerst kennismaken met ons? Neem dan  contact met ons op voor vrijblijvend gesprek.

Meer weten?

Of boeken?

Neem contact op