Menu
Blog

Een babyshoot? Wij weten wel hoe!

Gefeliciteerd: jij hebt een klein wondertje op de wereld gezet. Je wilt natuurlijk veel foto’s van je kindje maken, want elk moment wil je vastleggen. Hoe mooi is het om een aantal foto’s in je collectie te hebben die nét dat beetje extra hebben? Dit kan met een babyshoot. Geen idee hoe je dat moet aanpakken? Geen zorgen, wij gelukkig wel.

Read More


Ga voor een unieke kerstkaart!

De gezelligste tijd van het jaar staat weer voor de deur: Kerst! Een kerstkaart kan daar niet bij ontbreken. Want zelfs in dit digitale tijdperk worden er nog zo’n 115 miljoen kerstkaarten per post verstuurd. En daarbij kiezen steeds meer mensen ervoor om te kerstkaart een persoonlijke touch te geven door een foto van de kinderen, het gezin, de hond of zichzelf erop te zetten. Wij geven je alvast wat tips om jouw kerstkaart uniek te maken!

Read More


Zwanger? Leg het vast met een zwangersschapshoot!

Het moment dat er een wondertje in jouw buik groeit wil je op allerlei manieren vastleggen. Wij snappen dat, want het blijft bijzonder dat er een nieuw leven in je groeit. Een zwangersschapshoot is de perfecte manier om een blijvende herinnering aan je zwangerschap over te houden. Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij vertellen waar je op moet letten tijdens een zwangerschapsshoot.

Read More


Zo bereid je je voor op een fotoshoot!

Je wilt een belangrijk moment van jouw leven vastleggen. Een zwangerschap, de geboorte van je kind, je gezin of de gehele familie. Er zijn talloze mogelijkheden om jouw moment of fame te creëren. Bij Janna Blom Fotografie kan dit zowel binnen in haar studio als buiten op locatie. De vraag is: hoe bereid je je nu optimaal voor op een fotoshoot? Wij geven je praktische tips!

Read More


Dag 2017, Hallo 2018

Wat een veelbewogen jaar was 2017. Het is nog maar twee jaar geleden dat ik de eerste stap heb gezet om een eigen studio te openen. Het ging met ups en downs maar nu aan het einde van 2017 kan ik terug kijken op een ontzettend leuke, leerzame maar vooral ook dankbare tijd.

Read More


Foto’s in huis: dit zijn de leukste opties

Foto’s maken je interieur persoonlijk en eigen en zijn dus echt een toegevoegde waarde in je huis. Of je nu kiest voor je eigen familiefoto’s, vakantiekiekjes of een mooi landschap: ze brengen leuke herinneringen met je mee en dienen als inspiratie. Maar hoe kun je foto’s op een creatieve en unieke manier in je interieur verwerken? In deze blog deel ik de leukste opties!

Read More