BEvalling & Keizersnede

Gefeliciteerd, u verwacht een kindje!

De geboorte van een kindje is intens en heel erg bijzonder. Dit bijzondere moment zal uw leven compleet veranderen. Wanneer u de kleine voor het eerst ontmoet en uw kindje begint te huilen, staat de wereld even stil. Het lange wachten en harde werken wordt beloond met een intens gevoel van liefde en geluk. Om voor altijd van dit intens speciale moment te genieten, kunt u ervoor kiezen om een geboortefotograaf uit te nodigen bij uw bevalling.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor de bevalling
Juist omdat een bevalling een persoonlijke en intiem moment is, is het voor mij heel belangrijk dat u zich bij mij op uw gemak voelt. Hierom organiseer ik vooraf een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leg ik uit hoe ik te werk gaat tijdens de bevallingsshoot en bespreken wij  uw wensen. Na dit gesprek beslist u of u ik bij de bevalling aanwezig mag zijn.

Tijdens de bevalling
Voor een spontane bevalling of spontane keizersnede ben ik vanaf 38 weken, 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar en voor u beschikbaar.
 Ik kom naar u toe zodra er 6 cm ontsluiting is. Stel mij echter op de hoogte bij de eerste tekenen van de aankondiging van de bevalling. Dit stelt mij in de gelegenheid om ook daadwerkelijk bij uw bevalling te kunnen zijn. Ik zal mij tijdens de bevalling zo onzichtbaar mogelijk op stellen, waarbij ik al de gewenste momenten voor u vastlegt. 
Is er een keizersnede gepland, vraag dan wel altijd toestemming aan de chirurg/arts voor de aanwezigheid van mij. Dit om teleurstelling te voorkomen.

Na de bevalling
Direct na de bevalling verlaat ik u zodat u kunt genieten van uw nieuwe gezinnetje.

Na de reportage bewerk ik de foto’s en binnen een week ontvangt u deze per USB en we-transfer. Wilt u een fotoalbum met foto’s en eventuele teksten, dan kan dit natuurlijk ook. Ook is het mogelijk om de dag na de bevalling alvast een aantal foto’s te ontvangen voor het geboortekaartje of sociale media. Deze wensen bespreken wij allemaal vooraf tijdens de kennismaking.

Recensie

‘Tijdens het begin van mijn zwangerschap wist ik al vrij snel dat ik Janna foto’s wou laten maken van de bevalling. Ik voelde me erg vertrouwt bij haar nadat ik ons zoontje Giovanni tijdens de kerst had laten fotograferen.

Toen ik met 27 weken zwangerschap met spoed naar Groningen werd gebracht, waar mijn weeën vervolgens geremd werden, hielden Janna en ik wekelijks contact. Ik heb zelfs nog een zwangerschapsshoot bij haar kunnen doen.

Een paar dagen na deze shoot op maandag 20 Maart begonnen mijn weeën opnieuw bij 33.4 weken zwangerschap. We stelde Janna gelijk op de hoogte en ze kwam direct, het zette niet door dus bleef ze de hele nacht bij ons in het ziekenhuis.

De volgende dag was het eindelijk zover, de bevalling zette door! Janna was er niet alleen om te fotograferen, ze steunde mij enorm en legde zelfs een koude washand op mijn hoofd. Ik heb haar tijdens mijn hele bevalling niet opgemerkt, toch heeft ze zoveel emotie weten vast te leggen!

Janna je bent een topper, als ik naar de foto’s kijk beleef ik mijn bevalling opnieuw! Het helpt me ook met de verwerking van een niet voldragen zwangerschap en heftige ziekenhuis weken’!

Voelt u zich uitgenodigd om voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op te nemen met Janna Blom. Dit kan via het contactformulier op deze site of via de mail info@jannablomfotografie.com

In verband met de privacy, plaatsen wij geen foto’s online. Willen jullie foto’s zien dan kan dit tijdens het kennismakingsgesprek.

Meer weten?

Of boeken?

Neem contact op
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google