BEvalling & Keizersnede

 

Gefeliciteerd, u verwacht een kindje!

De geboorte van een kindje is intens en heel erg bijzonder. Dit bijzondere moment zal uw leven compleet veranderen. Wanneer u de kleine voor het eerst ontmoet en uw kindje begint te huilen, staat de wereld even stil. Het lange wachten en harde werken wordt beloond met een intens gevoel van liefde en geluk. Om voor altijd van dit intens speciale moment te genieten, kunt u ervoor kiezen om een geboortefotograaf uit te nodigen bij uw bevalling.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor de bevalling
Juist omdat een bevalling een persoonlijke en intiem moment is, is het voor Janna belangrijk dat u zich bij haar op uw gemak voelt. Hierom organiseert Janna vooraf een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek legt Janna uit hoe zij te werk gaat tijdens de bevallingsshoot en bespreekt u uw wensen. Na dit gesprek beslist u of Janna bij de bevalling aanwezig mag zijn.

Tijdens de bevalling
Voor een spontane bevalling of spontane keizersnede is Janna vanaf 38 weken, 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar en voor u beschikbaar.
Janna komt naar u toe zodra er 6 cm ontsluiting is. Stel haar echter op de hoogte bij de eerste tekenen van de aankondiging van de bevalling. Dit stelt Janna in de gelegenheid om ook daadwerkelijk bij uw bevalling te kunnen zijn. Janna zal zich tijdens de bevalling zo onzichtbaar mogelijk op te stellen, waarbij zij al de gewenste momenten voor u vastlegt.
Is er een keizersnede gepland, vraag dan wel altijd toestemming aan de chirurg/arts voor de aanwezigheid van Janna. Dit om teleurstelling te voorkomen.

Na de bevalling
Direct na de bevalling verlaat Janna u zodat u kunt genieten van uw nieuwe gezinnetje.

Na de reportage bewerkt Janna de foto’s. Binnen een week ontvangt u deze per USB en we-transfer. Wilt u een fotoalbum met foto’s en eventuele teksten, dan kan dit natuurlijk ook. Ook is het mogelijk om de dag na de bevalling alvast een aantal foto’s te ontvangen voor het geboortekaartje of sociale media. Deze wensen bespreekt u allemaal vooraf tijdens de kennismaking.

‘Tijdens het begin van mijn zwangerschap wist ik al vrij snel dat ik Janna foto’s wou laten maken van de bevalling. Ik voelde me erg vertrouwt bij haar nadat ik ons zoontje Giovanni tijdens de kerst had laten fotograferen. Toen ik met 27 weken zwangerschap met spoed naar Groningen werd gebracht, waar mijn weeën vervolgens geremd werden. Hielden Janna en ik wekelijks contact, ik heb zelfs nog een zwangerschapsshoot bij haar kunnen doen. Een paar dagen na deze shoot op maandag 20 Maart begonnen mijn weeën opnieuw bij 33.4 weken zwangerschap. We stelde Janna gelijk op de hoogte en ze kwam direct, het zette niet door dus bleef ze de hele nacht bij ons in het ziekenhuis. De volgende dag was het eindelijk zover, de bevalling zette door! Janna was er niet alleen om te fotograferen, ze steunde mij enorm en legde zelfs een koude washand op mijn hoofd. Ik heb haar tijdens mijn hele bevalling niet opgemerkt, toch heeft ze zoveel emotie weten vast te leggen! Janna je bent een topper, als ik naar de foto’s kijk beleef ik mijn bevalling opnieuw! Het helpt me ook met de verwerking van een niet voldragen zwangerschap en heftige ziekenhuis weken’!

Geboortereportages zijn iets kostbaarder dan bijvoorbeeld fotosessies van uw zwangerschap of newborn omdat Janna hiervoor gedurende 2 weken 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar is. Omdat deze wachtperiode niet van toepassing is op een geplande keizersnede, berekent Janna voor deze laatste fotosessie een ander tarief.

Voelt u zich uitgenodigd om voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op te nemen met Janna Blom. Dit kan via het contactformulier op deze site of via de mail info@jannablomfotografie.com

In verband met de privacy, plaatsen wij geen foto’s van een bevalling of keizersnede online. Willen jullie foto’s zien dan kan dit tijdens het kennismakingsgesprek.

Meer weten?

Of boeken?

Neem contact op