Menu

Bedrijfsfotografie

De wensen en doelen van onze opdrachtgevers centraal stellend, drijft onze passie tot vernieuwing en creatieve zakelijke fotografie, waarin een ongedwongen, eigentijdse sfeer en uw huisstijl centraal staan.
Vanuit deze visie zijn wij uw professionele partner voor de fotografie van uw pand, personeel, producten, projecten en evenementen. Wij werken zowel vanuit onze fotostudio in Sneek, als op locatie.

Of u nu een catalogus wil samenstellen, producten voor een webwinkel wil laten vastleggen óf uw producten voor andere doeleinden wil laten fotograferen, Wij zijn hierin uw professionele partner. Wij fotograferen naar het doel waarvoor u foto’s nodig heeft én bewerken ze in lijn met uw huisstijl. Daarbij stellen wij voortdurend uw doelgroep centraal.

Wij bieden verschillende vormen van productfotografie. Zo kunt u kiezen uit studiofotografie, fotografie met fotomodellen of een combinatie hiervan.
De studiofotografie is vooral gericht op het in beeld brengen van een product vanuit verschillende perspectieven en eventueel in combinatie met andere attributen om een sfeer te bepalen, setting te creëren of in een context te plaatsen.
Bij fotografie met fotomodellen benadrukken wij voornamelijk de sfeer, setting en de context. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen zich meer aangetrokken voelen tot producten die worden getoond door fotomodellen, omdat mensen de neiging hebben zich met de modellen te vereenzelvigen.

Hoewel het slechts een greep is uit ons aanbod, nodigen wij u van harte uit om u te laten inspireren door onderstaande beelden. Wilt u meer zien of uw wensen bespreken? Voelt u zich dan vooral uitgenodigd tot een ‘koffiedate’ in onze studio, of een vrijblijvende kennismaking op uw locatie.

Bedrijf

Bedrijfsportretten

Productfotografie

Bent u op zoek naar een bedrijfsfotograaf
Neem contact op

Opdrachtgevers & Samenwerkingen