Het is zover: Kerst! De gezelligste tijd van het jaar, met familie, vrienden en natuurlijk niet te vergeten; kerstkaarten. Zelfs in dit digitale tijdperk is iedereen druk bezig om een zo leuk mogelijke kerstkaart te versturen. Want zeg nou zelf, een écht kaartje is toch veel leuker dan een mailtje?! Ook voor jou als ondernemer is het sturen van een originele kerstkaart van belang. Wil je weten waarom? Je leest het in deze blog!

Dé kans om jouw bedrijf positief onder de aandacht te brengen

Wil jij jouw bedrijf positief onder de aandacht brengen bij jouw klanten of relaties? Zorg er dan voor dat jij kiest voor een kerstkaart met een persoonlijke touch. Deze persoonlijke touch creëer je door een persoonlijke foto toe te voegen. Deze foto kan van het team zijn, bedrijfspand of jullie favoriete collega zijn.

Laat je bedrijf opvallen!

Iedereen wordt tijdens Kerst overspoeld met kerstkaarten. Maar hoe val je op tussen al deze kerstkaartjes? Het antwoord is simpel: gebruik een grappige en opvallende foto. Voeg leuke of grappige accessoires toe, zodat je jouw klanten en relaties aan het lachen krijgt. Wil je jouw foto iets formeler? Ook dit kan! Door middel van het juiste licht, achtergrond en kleding wordt dit gecreëerd.

Houd er rekening dat mensen overspoeld worden met commerciële berichten en acties tijdens Kerst. Daarom is het belangrijk dat jij dit niet doet. De tekst in de kerstkaart moet daarom oprecht en persoonlijk zijn. Waar iedereen kiest voor het drukken van de tekst op de kerstkaart, is het voor jou juist een kans om te kiezen voor een handgeschreven kaart. Hiermee ga jij nog meer opvallen.

Met een opvallende kerstkaart, een persoonlijke tekst en de juiste foto brengt jouw zakelijke kerstkaart veel meer teweeg. Wil jij ook opvallen met jouw kerstkaart? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op!