Hoe zorg je als verkoper van een woning of bedrijfspand voor het perfecte plaatje? Juist, door goede vastgoed fotografie. Ik geef je tips over hoe je jouw appartement, woning of pand in de kijker! Afgelopen jaren heb ik al voor vele makelaars en vastgoedstylisten de fotografie mogen verzorgen.

Wanneer je een woning, appartement of pand wilt verkopen is de presentatie van essentieel belang. De verkoopsites worden als eerste geraadpleegd als je op zoek bent naar een nieuw onderkomen. De eerste indruk van je woning of pand moet dan ook perfect zijn. Hoe je dat doet? Door middel van goede foto’s in combinatie met vastgoedstyling.

Snelle verkoop door goede vastgoed fotografie
Het is bewezen dat huizen met goede, ruimtelijke foto’s én de juiste presentatie sneller worden verkocht dan huizen met slechte fotografie en rommelige presentatie. Vastgoedstyling is meer dan alleen opruimen. Het gaat over ruimtelijk inzicht, focuspunten, lichtinval en nog veel meer. Wat maakt je huis zo aantrekkelijk? Simpel: Het gaat allemaal om de eerste indruk. In de wereld van Funda.nl en social media is dit belangrijker dan ooit. Als je de gemaakte foto’s niet aantrekkelijk zijn, klikt de potentiële koper niet verder. Gemiste kans!

Tips voor een perfecte eerste indruk:

  • Zorg voor voldoende lichtinval. Haal de vensterbanken zoveel mogelijk leeg om het zicht naar buiten niet te belemmeren.
  • Haal overbodige spullen uit het zicht. Berg losse spullen zoals afstandsbediening, kattenbak, vuilnisbakken, kleding en speelgoed op. Haal overvolle kapstokken leeg en verwijder persoonlijke spullen. Laat vloeroppervlakte zien, zo creëer je meer ruimte.
  • Zorg voor een frisse indruk door je ramen te zemen, vloer te dweilen en af te stoffen.
  • Koop een fleurig boeket bloemen en zorg dat de fruitmand is gevuld met vers fruit!
  • Veel beschadiging op de muren? Schilder de muren over met een frisse kleur. Je zult versteld staan van het resultaat.

Wil je meer weten of vastgoedstyling en vastgoed fotografie? Neem gerust contact met mij op en ik vertel je er graag meer over!