Je krijgt nooit de tweede kans voor een eerste indruk. Daarom is het hebben van een goed zakelijk portret erg belangrijk. Deze foto kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Als profielfoto voor jouw werknemers op LinkedIn of als een sterke foto voor op de persoonlijke pagina van jouw website.

Vertrouwen wekken bij de klant
Professionele portretten dragen bij aan de uitstraling van jouw bedrijf. Het zorgt voor een persoonlijke touch. Met een persoonlijke Over ons pagina op jouw website stel je twijfelaars gerust. Door middel van zakelijke portretten geef jij jouw bedrijf een gezicht. Dit wekt vertrouwen op bij jouw toekomstige klant. Belangrijk is dan wel dat je professionele en eenduidige fotografie inzet. Hoe je dat doet? Ik kom graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

Herkenbaarheid
Jouw werknemers vertegenwoordigen jouw bedrijf. Niets belangrijkers dan een goede representatie dus. Ook online heb je hier mee te maken. Denk bijvoorbeeld aan goede profiel- en headerfoto’s op de persoonlijke en zakelijke LinkedIn pagina. Eerder schreven we er al een blogartikel over, deze lees je hier.  Maar wat dacht je van het weergeven van een foto op het visitekaartje? Zo wordt je eerste indruk nóg persoonlijker!

Persoonlijke en professionele uitstraling
Een representatieve foto wordt gevormd door meerdere factoren. Zo is het hebben van goed licht, de juiste lens en een ontspannen sfeer erg van belang. Zelf kijk ik ook naar welke details erg belangrijk zijn om te laten zien. Op deze manier ontstaat er een compleet beeld waarin jij jouw werknemers herkent.

Goede portretten nodig?
Met goede portretten op jouw website maak jij verschil en val je op. Dit is natuurlijk ook waar zakelijke portretten onder andere voor bedoeld zijn. Met een professionele foto krijgt de consument een professionele associatie met jou.  

Wil jij ook jouw werknemers herkenbaar op jouw website en op de social media kanalen? Neem dan snel contact op.