Hoe is het gesteld met de foto’s op jouw website? Krachtige – en vooral ook professionele – foto’s dragen bij aan de uitstraling van je bedrijf. Als organisatie zeggen we vaak producten van hoge kwaliteit te leveren, professioneel en persoonlijk te zijn. Maar straal je dat dan ook uit met jouw communicatiemiddelen? Professionele bedrijfsfotografie helpt je daarbij!

#1 Persoonlijke uitstraling

Foto’s van jou als ondernemer – maar ook van je werknemers – zorgen voor een persoonlijke touch. Met portret- of lifestylefotografie waarop mensen te zien zijn is het ontzettend belangrijk dat het er natuurlijk uitziet. Niet iedereen vindt het fijn om op de foto te gaan. Een klik met de fotografe is dan ook een must. Janna: “Door alle personen achter jouw bedrijf te fotograferen heb je een mooie, consistente Over ons pagina op je website. Extra voordeel: je zorgt er tevens voor dat al jouw werknemers herkenbaar en eenduidig aanwezig zijn op hun social media kanalen, zoals LinkedIn.” Eerder schreven we al eens over professionele profielfoto’s op LinkedIn.

#2 Bedrijfsfotografie zorgt voor herkenbaarheid

Niet alleen op LinkedIn en andere social media ben je met krachtige bedrijfsfotografie verzekerd van herkenbaarheid; ook in de overige uitingen. Met één dagdeel fotoshoot heb je vaak al genoeg materiaal om niet alleen social media te vullen, maar ook je website, brochures, roll-upbanners, advertenties, posters en visitekaartjes. “Door voor alle middelen foto’s van dezelfde stijl te gebruiken zorg je ervoor dat jouw potentiële klanten je eerder gaan herkennen. Ik werk met een bedrijfsfotoshoot niet alleen met een herkenbare fotografiestijl, maar ook met jouw huisstijlkleuren en -elementen.”