Als fotograaf kom je op de leukste plekken. Helemaal met opdrachtgevers die zo leuk zijn als de mijne ;-). Zo ga ik periodiek op pad om tevreden klanten én bijbehorende keukenprojecten vast te leggen voor vakman Bob Keukenbouwer. De hoogste tijd om het prachtige resultaat met jullie te delen.

Puur vakmanschap

Dat Bob Keukenbouwer een échte vakman is, mag duidelijk zijn. Belangrijk is dan ook dat dit wordt vertaald in de fotografie op zijn website. Zo deden we een fotoshoot in zijn showroom om de actuele keukentrends en showroommodellen in beeld te brengen. Deze foto’s zijn vervolgens gebruikt op de website, in folders, op social media en vele andere communicatiemiddelen.

Klantcases

Niets krachtiger dan laten zien wat je waard bent. Of in het geval van Bob Keukenbouwer: welke keukens je realiseert. Zijn er enkele keukens opgeleverd? Dan krijg ik een lijst met adressen van Bob aangeleverd. Ik haal prachtige seizoensboeketten bij mijn favoriete bloemist en ga op pad. Het resultaat? Prachtige foto’s van keukens, geheel in de huiselijke sfeer van de keukeneigenaar. Bob Keukenbouwer blij, nieuwe keukeneigenaar blij én ik blij. Want zeg nou zelf? Wat is er nou leuker dan het fotograferen van zulk meesterwerk?

Meer resultaat met bedrijfsfotografie

Benieuwd of bedrijfsfotografie iets voor jouw bedrijf is? Lees hier de redenen waarom ook jij moet kiezen voor professionele bedrijfsfotografie.