Het moment dat er een wondertje in jouw buik groeit wil je op allerlei manieren vastleggen. Wij snappen dat, want het blijft bijzonder dat er een nieuw leven in je groeit. Een zwangersschapshoot is de perfecte manier om een blijvende herinnering aan je zwangerschap over te houden. Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij vertellen waar je op moet letten tijdens een zwangerschapsshoot.

Locatie

Kies een locatie waar jij je op je gemak voelt. Dan zullen er de meest natuurlijke én ontspannen foto’s ontstaan. Een shoot kan in je eigen huis of een buitenlocatie in de natuur. De studio is ook een goede optie. Wij kunnen dan het licht perfect regelen voor een voortreffelijk eindresultaat.

Timing

Je wilt natuurlijk je mooie buik showen. Wij raden aan om je zwangerschapsshoot te plannen als je tussen de 30 en 36 weken zwanger bent. Dan is je buik mooi rond en ontstaan er de mooiste plaatjes. Wil je het eerder? Dan bestaat de kans dat je buik nog niet zo mooi rond is. Als je het later inplant is de kans dat je de afspraak moet afzeggen omdat de baby al is geboren. Boek ruim van tevoren je shoot in. Dan weet je zeker dat wij nog beschikbaar zijn in de weken dat jij je fotoshoot wilt houden.

Kleding

Deze hele shoot draait om jouw buik. Je wilt dan ook dat deze er goed op staat. Wat voor kleding hoort hier dan bij? Misschien wil je helemaal geen kleding aan. Kies voor een outfit waar jij je op je gemak voelt. Een optie is hele mooie lingerie. Een ander idee om je buik op een mooie manier te showen is een tule. Deze kun je op een sensuele manier om je heen wikkelen en zorgt voor de meest bijzondere foto’s! Niet zeker of je de juiste kleding in huis hebt? Geen probleem! Wij hebben een hele gave collectie zwangersschapjurken die je kunt lenen.

Met wie?

Een zwangerschapsshoot in je eentje is gaaf. Maar.., wat dacht je er van om deze shoot samen met je partner te doen? Ook samen met je kinderen kun je prachtige foto’s laten maken. Immers: zo kunnen we vastleggen hoe blij iedereen is met de zwangerschap!

Babyshoot

Dan is het zóver, je kindje is geboren. Wat een geweldig moment. Ook dit prachtige moment kun je vast laten leggen door Janna Blom Fotografie door middel van een babyshoot. Wil je meer informatie hierover? Ik vertel je er graag meer over!