De zon schijnt, de temperaturen lopen op en de vogeltjes beginnen te fluiten. Heerlijk: het is weer lente! Wat mij betreft één van de leukste seizoenen voor fotoshoots. Laat je inspireren!

Vrije dagen

Van Pasen tot Hemelvaartsdag: het lenteseizoen kent vele vrije dagen. Ideaal om een fotoshoot te plannen met het gezin of misschien zelfs met de hele familie. Extra leuk van de lente: het weer is vaak goed genoeg om een heerlijke buitenshoot te realiseren!

De leukste lente settings

Wie denkt aan lente, denkt aan bloemen, jonge dieren en de zon! We hebben de leukste lente settings voor je op rij gezet:

Boerderijshoot

Zeg nou zelf: een lammetje is toch het schattigste wat er is? Huppelende jonge dieren in prachtige, heldergroene weilanden: een betere setting voor je foto’s krijg je bijna niet!

Bloemenvelden

Strijk neer in de bloeiende graslanden of tussen de kleurrijke tulpen. De felle kleuren zorgen voor prachtige contrasten en vrolijke beelden!

Strand

Waar in de zomer het strand ontzettend drukbevolkt is, zijn deze mensen in de lente vaak nog in geen velden of wegen te bekennen. Ideaal voor een leuke gezinsshoot of een romantische coupleshoot. Prachtig bij zonsopgang! Geen vroege vogel? Ook zonsondergang levert geweldige resultaten op!

Haal de lente in de studio

Mooi weer is in de lente helaas niet gegarandeerd. Niet getreurd! We halen de lente gewoon voor jou in onze fotostudio. Een hond met een prachtige anjer in zijn mond of kinderen die felgekleurde bloemen de lucht in gooien leveren vrolijke lenteplaatjes op!

Zie jij het al voor je? De mogelijkheden voor vrolijke lenteshoots zijn eindeloos! Wij denken graag met je mee. Neem contact op voor meer informatie!