Lekker waden door het dikke bladerendek en prachtige gekleurde natuur om je heen: de herfst in weer begonnen! Hoewel de herfst synoniem staat voor regenachtige dagen en modderschoenen, is het de perfecte periode voor een unieke fotoshoot. Inspiratie nodig? Ik heb de leukste shoots voor je op een rij gezet!

Halloweenshoot

Denken we aan oktober, dan denken we uiteraard aan Halloween! Scary outfits, gekleurde pompoenen en mega spinnenwebben: in de Halloweenshoot vind je het allemaal! Deze shoot is geweldig om buiten te doen, maar kan bij gebrek aan mooi weer ook in de studio. Met speciale verlichting creëren we een spooky sfeer. Gekke make-up of schmink maken het beeld helemaal af.

Herfstshoot in het bos

Wat is een betere locatie in de herfst dan het bos? Juist, die is er niet. Het bos is een prachtige locatie voor een romantische shoot met je partner, maar ook voor een levendige gezinsshoot. Tijdens het zoeken naar beukennootjes en het gooien met bladeren kan een geconcentreerde blik of en gezicht vol oprecht plezier perfect worden vastgelegd. Kies bijvoorbeeld voor het Burgemeester Rasterhoffpark of het Rijsterbos. Succes gegarandeerd! Oja, houd wel rekening met het weer. Voor een buitenshoot is een klein beetje zon geen overbodige luxe.

Trouwen tussen de bladeren

Bruiloft gepland in de herfst? Een lichtgekleurde trouwjurk contrasteert prachtig met de vele herfstkleuren. Samen met je geliefde ronddwalen in het bos of park en jullie liefde op beeld laten vastleggen. De herfst leent zich uitstekend voor romantische fotoshoots! Meer inspiratie nodig voor bruidsshoots? Ik help jullie graag op weg!

Vriendinnenshoot in de regen

Regen vervelend? Niets is minder waar! Wat dacht je van een vriendinnenshoot in een plensbui? Kies felgekleurde paraplu’s en maak er een geweldige dag van! Want zeg nou zelf: wat is er nu leuker dan rondstampen in de plassen met je beste vriendinnen?

En… actie!

Extra leuk: deze maand heb ik een actie waarbij je bij iedere herfst- of Halloweenshoot een gratis foto op aluminium krijgt afgedrukt. Zo komen de prachtige herfstkleuren nóg beter tot z’n recht! Vol inspiratie na het lezen van deze blog? Boek meteen je shoot!