Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! 

Een spannende maar ook een fantastische tijd is aangebroken, nog even en u wordt ouders.
Een zwangerschap is iets wonderbaarlijks. Elke week groeit uw kindje een beetje en uw buik groeit mee. Geen dag is hetzelfde en de tijd vliegt. Een zwangerschap is een bijzondere, spannende en emotionele periode. Een van de meest bijzondere momenten voor een prachtige fotosessie of reportage. Niet alleen voor u, de ouders, maar zeker óók voor uw nog ongeboren kind.

Janna Blom is gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie. Spreekt het u aan om zwangerschapsfoto’s te laten maken, dan adviseert Janna u om uw wensen zo vroeg mogelijk in uw zwangerschap met haar te bespreken.

Janna biedt verschillende soorten zwangerschapsfotografie.
U zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een collage van tien foto’s, waarbij Janna maandelijks een sfeervolle foto van uw buik maakt met als afsluiter uw kindje in uw armen.
Een andere mogelijkheid is een fotosessie tussen de 30 en 36 weken. Dit is doorgaans de meest geschikte periode voor een prachtige fotosessie. Enerzijds omdat uw buik dan groot genoeg is, anderzijds omdat na 36 weken de kans op een vroeggeboorte groter wordt.

Heeft u vragen? Janna ziet ze graag tegemoet.