Newborn

Bent u op zoek naar een professionele fotograaf voor newborn fotografie in Sneek en omgeving?

Met veel plezier en liefde maakt Janna Blom Fotografie pure, frisse foto’s van uw pasgeboren baby. Wat is er schattiger dan de kleine vingertjes en teentjes van uw baby? Om verliefd op te worden! De tijd gaat snel, maar als u langer van die speciale tijd wil genieten kunt u dat bijzondere moment laten vastleggen met een newborn fotoshoot.

De mooiste newborn fotografie maken we in de eerste twee weken na de geboorte van uw baby. Uw baby slaapt dan nog vast en kan daardoor nog in de knus opgekrulde newborn posities worden neergelegd zonder snel weer wakker te worden.Na de 20/21 dagen worden baby’s vaak sneller wakker en vinden ze het niet altijd meer zo prettig om in bepaalde posities te worden gelegd. Is uw kleintje ouder dan 20 dagen? Ook dan maakt Janna Blom de mooiste foto’s van uw baby, maar ‘echte’ newborn foto’s willen dan niet altijd meer lukken.

Newborn fotoshoot  – Wat & Waar?

De ‘newborn’ shoot kan bij u thuis of in de fotostudio van Janna Blom in Sneek. Een fotosessie duurt 2 tot 4 uur. Janna neemt er alle tijd voor, zodat de fotosessie rustig en veilig verloopt. Tijdens de fotoshoot is er alle tijd om uw baby te voeden, verschonen en knuffelen. En als u het leuk vindt, maakt Janna met alle liefde ook een aantal foto’s met eventuele broertjes en/of zusjes en van u als gezin. Er zijn verschillende settings en props om uit te kiezen. Laat uw fantasie gerust op de vrije loop gaan.

Voelt u zich uitgenodigd om voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op te nemen met Janna Blom.

Dit kan via het contactformulier op deze site of via de mail info@jannablom.nl.