Frisse, sprankelende foto’s van uw kind(eren). Een spontane lach, mooie serieuze blik en de liefde tussen u met elkaar als gezin. Janna legt dit met volle overgave voor u vast.

DIT KAN BIJ JANNA BLOM FOTOGRAFIE OP TWEE MANIEREN

  • De fotoshoot wordt gedaan op een locatie naar keuze. Denk bij een buitenlocatie aan bijvoorbeeld een mooi park, het bos, strand, in de stad, noem maar op! U maakt bijvoorbeeld een relaxte wandeling op de afgesproken locatie en ondertussen maakt Janna foto’s.
  • De fotoshoot wordt gedaan in de Janna Blom Fotostudio aan de Iepenlaan 7 te Sneek. Janna heeft verschillende achtergronden en diverse accessoires die als basis kunnen dienen voor de fotosessie. Op basis van uw wensen zet Janna de gepaste achtergronden en props in tijdens de fotoshoot.

Janna geeft er de voorkeur aan om de fotosessie zo spontaan mogelijk te laten verlopen. De ervaring leert echter dat wat oudere kinderen af en toe een aanwijzing kunnen gebruiken. Dit doet Janna met zoveel flair en enthousiasme dat het plezier van de gezichten van de kinderen te lezen valt. En dat ziet u terug op de stralende foto’s!

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor de fotografie van uw kinderen of kleinkinderen? Neemt u gerust vrijblijvend contact op met Janna Blom. Dit kan via het contactformulier op deze site of via de mail info@jannablom.nl.