Boudoir

Een Boudoirfoto is een stijlvolle foto in een zachte sfeer waar sensualiteit vanaf straalt. De intieme artistieke foto’s worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Dames laten de foto’s maken als Valentijnscadeau voor hun partners, aanstaande bruidjes voor de bruidegom de nacht voor een huwelijk of als sfeervolle decoratie in de slaapkamer.

Janna heeft de gave om u volledig op uw gemak te stellen. Ze begeleidt u zo dat u de mooiste resultaten uit uw fotosessie haalt én met plezier terugkijkt op een bijzondere belevenis.
U bepaalt uw wensen en grenzen en Janna bewaakt het artistieke gehate van de fotografie. Stijl en een lieve, zachte sfeer zijn daarbij voor Janna heel belangrijke criteria.

Volgens Janna is iedere vrouw geschikt voor een boudoirshoot. Ongeacht leeftijd, lichaamsvorm, huidskleur of uiterlijk. Dat het spannend is, dat onderstreept ze meteen. Janna vergelijkt het zelf met een eerste duik van de duikplank. Het begint met knikkende knieën en eindigt met een boost voor het ego.

Wilt u meer weten of eerst kennismaken met Janna? Vul dan onderstaan formulier in voor een vrijblijvende ‘koffiedate’ zodat u uw wensen met haar kan doornemen.